Sladdar och händer

sladdar

Tyger

Etapp 1: Textilt produktionsspill

Studio Re:designs startpunkt var att ta vara på det spill som Västsvenska textilproducenter får i sin kommersiella produktion och förädla spillet till nya prototyper och produktidéer. Samarbetspartners engagerades av två affärsutvecklare, Nenne Palmé för inredning och Ulrika Bergvall för konfektion.

Designstudion i Borås var under hösten och vintern 2012/13 projektets hjärta. Vår kreativa verkstad. I studion arbetade Studio Re:designs professionella designers och formgivare med att ta fram framtidens produkter med hög design- och modegrad. Under Etapp 1 var det produktdesignern Marie-Louise Hellgren, textildesigner Gudrun Bonér och modedesigner Anna Lidström som var teamet i Studio Re:designs kreativa arbete.

Närmare 50 olika prototyper inom både mode och inredning togs fram och ställdes ut under Stockholm Furniture Fair. Protoyperna fick stor uppmärksamhet och flera företag visade intresse för att vidareutveckla prototyper till produkter som en del av kommersiell kollektioner. Och det är just den utveckling vi vill se i fortsättningen av Etapp 1!

Se våra prototyper!

Är ditt företag intresserat?

Är ditt företag intresserade av att börja arbeta med re:design och handel med produktionsspill? Kontakta våra affärsutvecklare Nenne Palmé (inredning) eller Ulrika Bergvall (konfektion)!

Våra affärsutvecklare

uiqt|wB&qvozql5pwzvmzH%vozmoqwv5{mqvozql5pwzvmzH%vozmoqwv5{m