Är du företagare?

Är du företagare och intresserad av re:design på en professionell nivå? Kanske har du inspirerats av några av de prototyper som utvecklats? Ta då kontakt med oss!

Under 2013 ställde vi  ut våra prototyper från Etapp 1 på ett antal mässor som ex i Stockholm på Furniture Fair och Galleri 52, i Studio Re:designs galleri i Borås och Input interiörs vårmässa i Malmö och Göteborg. Och vilken respons vi fick! Vi hade kunnat sälja dessa prototyper flera gånger om, till riktigt bra priser!

Vi har också fått medial uppmärksamet i många tidningar, ex helt uppslag i DN, dubbla reportaget i TV med mera. Så nog finns ett stort intresse för spännande produkter i udda material som är lokalt producerat!

Är ditt företag ett av dem som vi ska satsa på?

Alla prototyper som utvecklats i projektet finns kvar och ägs av Västra Götalandsregionen - just för att engagerade företag ska få möjlighet att ta dem vidare till en kommersiell nivå under 2013/2014.

I dokumentet ”Affärsmöjligheter inom Etapp 1” kan du läsa om hur man kan tänka, utifrån vilket material man kan få tillgång till. Läs också ”Rättigheter till prototyper” nedan. Är du intresserad av prototyperna för produktionsspill, kontakta Birgitta Nilsson. Kontakter

Är ditt företag intresserad av att jobba med redesign; har ni spillmaterial över som ni vill göra något spännande med? Kontakta våra affärsutvecklare! Våra affärsutvecklare

För att få en förändring inom textilbranschen krävs nytänkande i alla led – utbildning, formgivning, produktion, logistik och försäljning. Därför samarbetar vi på Studio Re:design med textil- och inredningsföretag i Västsverige som, på en professionell nivå, vill vara med och förändra hur man jobbar inom textilbranschen och därmed bidra till ett mer ekologiskt och etiskt hållbart samhälle.

Samarbetsföretag

Rättigheter för prototyper

Affärsmöjligheter Etapp 1 mars 2013

uiqt|wB&pmvzqs5{|ijmzoHxzmkq{w5{mpmvzqs5{|ijmzoHxzmkq{w5{m