På fritiden

Å vid Dalslands FHSK

Internatskola med eget kanotvatten på den stora gröna tomten, det sägs att det till och med är bra kräftfiske.

Dalslands folkhögskola ligger i centrum med närhet till butiker och medborgarhusets utbud. Det finns en idrottsförening på skolan, där du själv kan få vara med och bestämma vilka olika aktiviteter du är intresserad att delta i. I stora salen finns möjligheter till många olika idrotter, t.ex. bordtennis, badminton, bågskytte, boxning, workout, m.m. Det finns även ett gym, ett biljardrum och en samlingslokal med datorer att låna.

Det är nära att komma ut. Ett av promenadstråken går genom skolans område. Det är nära till skogar med bra fiskesjöar, vintertid är det relativt snösäkert i skidspåren på Kroppefjäll. Dit är det en liten bit men det brukar gå bra att ordna med skjutsar. Är det något speciellt du är ute efter, som vi på skolan inte kan erbjuda, finns det ett antal föreningar i kommunen där du är välkommen.

Kontakt

Lehna Ljung
Husmor/Internatföreståndare
070-248 72 57
 

Tips på aktiviteter

Här kan du finna tips på saker att sysselsätta dig med i Färgelanda. Vill du ha tips på något speciellt eller önskemål om aktiviteter kan du kontakta någon ur personalen på skolan. Vi kan ordna det mesta.

Tips på aktiviteter

Färgelanda kommun

Skolans facebooksida

uiqt|wBtmpvi5tr}voH%vozmoqwv5{muiqt|wBtmpvi5tr}voH%vozmoqwv5{mtmpvi5tr}voH%vozmoqwv5{muiqt|wBrwvi{5siz{viH%vozmoqwv5{mrwvi{5siz{viH%vozmoqwv5{muiqt|wBrwpiv5twnozmvH%vozmoqwv5{mrwpiv5twnozmvH%vozmoqwv5{muiqt|wBlit{tivl{5nwtspwo{swtiH%vozmoqwv5{mlit{tivl{5nwtspwo{swtiH%vozmoqwv5{muiqt|wBlit{tivl{5nwtspwo{swtiH%vozmoqwv5{mlit{tivl{5nwtspwo{swtiH%vozmoqwv5{m